Ontwikkelingen van de diverse projecten 

 

 

                   W e l k o m   b ij   de   Cu l t u u r    H i s t o r i s c h e    R o u t e    B l o k k e r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 8 april 2011 is een kleine delegatie (4 leden van de werkgroep kloosters) + Sandra de Heus, naar het Provinciehuis te Haarlem geweest. Uitgereikt zou worden de Kern met pit-prijs, groot 1.000 Euro. Misschien dat wij ook in aanmerking zouden komen voor de bijzondere trofee, prijs groot 1.500 Euro. Dit was niet het geval. Noord Holland is dus deze keer niet in de prijzen gevallen en de juryleden waren daarover zeer teleur gesteld.

Op de foto’s worden de werkgroepleden toegesproken en de heer F. van Bussel (directeur van Arcadis) feliciteert hen en overhandigt de cheque.

 

 

 

 

 

 

 

 Home
 Route info
 Molen De Krijgsman
 Barmhartige Samaritaan
 Klooster Bethlehem
 Kloosterpoort Bethlehem
 Graftombe
 Historische Tuin
 Het Bangerter Rad
 Schoorsteen
 Bruine Beuk
 MAK Blokweer
 Kloosterpoort en tuin
 Beatles monument
 Werkgroepen
 Ontwikkelingen
 Het logo van Blokker
 Bestuur
 Links
Uitreiking 10 maart 2011 van de door de RaboBank toegekende gelden uit het Coöperatief Dividendfonds bedoeld voor de informatiepanelen op de route

 

 

RaboBank directeur Paul de Brie overhandigt de cheque ter waarde van 5.000,- euro aan de vice voorzitter van de Stichting Cultuur Historische Route Blokker Ben Bontan voor de realisering van de informatiepanelen op de route.

Onder: Vice voorzitter van de Stichting Cultuur Historische Route Blokker Ben Bontan geeft uitleg waarvoor de toegekende gelden gebruikt gaan worden.

 

De Stichting Cultuur Historische Route Blokker heeft als doelstelling het onder de aandacht brengen van de cultuurhistorie van het Westfriese dorp Blokker.